HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκ με Γιόχανσον στην ΑΕΚ

Ο άνθρωπος του οποίου το γκολ έστειλε την εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ, κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει ολόκληρη τη σεζόν με τη φανέλα της ...

Ο άνθρωπος του οποίου το γκολ έστειλε την εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ, κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει ολόκληρη τη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και να μη βρεθεί καν στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι!

Τα νέα που έρχονται από την Ιταλία και τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε Γιάκομπ Γιόχανσον είναι πολύ δυσάρεστα, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Σουηδών. Στον 27χρονο τοποθετήθηκε νάρθηκας και πλέον αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, για να εξεταστεί και από τους γιατρούς της Ένωσης.

Αυτά, σε μια περίοδο που είναι ούτως ή άλλως περίπλοκη για τον Σουηδό μέσο, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μεταξύ άλλων, στο μυαλό του Γιόχανσον υπήρχε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε ομάδα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εγχείρημα που δυσκολεύει ιδιαίτερα μετά από την εν λόγω εξέλιξη.

Όπως ακριβώς και στην περίπτωση του έτερου άσου της ΑΕΚ, Πέτρου Μάνταλου, έτσι και σε αυτήν, ο παίκτης αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες, εφόσον η γνωμάτευση των Σουηδών επιβεβαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.