HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 6/11/17

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι παραβίασε με κατσαβίδι πόρτα σταθμευμένου αυτοκινήτου, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στο Βουπράσιο, δύο αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 30 ετών,  οι οποίοι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού μια ηλεκτροσυγκόλληση, ένα κρουστικό τρυπάνι και (47) φιάλες με φυτοφάρμακα, συνολικής αξίας (4.000) ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν σε σημείο, που υπέδειξαν οι δράστες και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 22χρονος αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας,  διότι σε βάρος του είχε εκδοθεί  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.