HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 29/11/17

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αίγιο, από  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ...

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Αίγιο, από  αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός καθότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Άμεση εξιχνίαση -ληστείας σύλληψη του ημεδαπού δράστη
Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός ο οποίος την ίδια ημέρα το απόγευμα είχε μεταβεί σε οικία 89χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού της είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ. Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και σε σύντομο χρονικό διάστημα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο 16χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός ηλικίας 19 ετών και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 18 ετών διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 39χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.