Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 22/11/17

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών με εντάλματα σύλληψης για ληστεία Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματ...

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών με εντάλματα σύλληψης για
ληστεία
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 19,37,40 και 63 ετών, διότι  σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για ληστεία.
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες, στις 17-11-2017 το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα, λόγω προσωπικών διαφορών που είχαν με 16χρονο ημεδαπό, τον επιβίβασαν με τη βία σε αυτοκίνητό τους, τον οδήγησαν σε παραλία της περιοχής, όπου χτυπώντας τον, του αφαίρεσαν το κινητό του  τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και τα ρούχα του, ενώ παράλληλα τον απείλησαν και τον εξύβρισαν με διάφορες φράσεις.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 54χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και διέθετε προς πώληση  (416) πακέτα τσιγάρων και (1.200) γραμμάρια λαθραίου καπνού διαμοιρασμένα σε (24) συσκευασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.