Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Το Πρακτικό της Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου (17/11/17)

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συµβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 17/11/2017 και ώρα 21:30 στην αίθουσα Θανά...

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συµβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 17/11/2017 και ώρα 21:30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, µε απόντα τον τοπικό σύµβουλο κ. Ιωάννη Ροδάκη.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενηµέρωσε το τοπικό συµβούλιο για τα εξής θέµατα:
1. Ολοκληρώθηκε η µόνωση της οροφής της δεξαµενής ύδρευσης από τον κ. Χρήστο Π. Δρούλια ( Καπινιάς ) και Ιωάννη Μ. Σβίγγο. Τα υλικά ήταν προσφορά του κ. Μιχάλη Γ. Καρατζά, τους οποίους θερµά ευχαριστούµε.
2. Συνεχίζονται σχεδόν καθηµερινά τα προβλήµατα µε την λήψη του τηλεοπτικού σήµατος. Ελπίζουµε ότι η Δ.Ε. Κλειτορίας ρυθµίσει το πρόβληµα, γιατί ο χειµώνας έφθασε και η µόνη συντροφιά των ηλικιωµένων του χωριού µας είναι η τηλεόραση.
3. Έστω και µε καθυστέρηση, έγινε αντιληπτό στην τ. κ. Λυκούριας ότι η υδροµάστευση στην οροσειρά ( 1650µ υψόµετρο ) Ντουρντουβάνας - Φράγκας για την Δ. Ε. Κλειτορίας, είναι δυσµενής περιοχή. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις για την µεταφορά των απαραιτήτων υλικών ( 10 τσιµέντα + άµµος ) για προσωρινή στήριξη της στοάς υδροµάστευσης, δεν κατέστη δυνατόν. Ο χειµώνας έφθασε, η οδική πρόσβαση τώρα πλέον καθίσταται αδύνατος και ελπίζουµε να µην υποχωρήσει η στοά, καθώς είναι η βασική πηγή υδρεύσεως του χωριού.
Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης ήταν:
1.Αιτήσεις κατοίκων:
Αίτηση Κριµπένη Βλάση, Αυγέρη Δηµήτρη και Λυµπέρη Δηµήτρη για την πάγια χρέωση του κοιµητηρίου ( απόφαση Νο 47/2017 ). Το τοπικό συµβούλιο θα ενηµερώσει εγγράφως την Δ.Ε. Κλειτορίας.
2. Φωτισµός της Ανατολικής εισόδου του χωριού(αποφαση Νο48/2017). Όταν πέσει το φως της ηµέρας , ο κίνδυνος για την πρόκληση δυστυχήµατος είναι αυξηµένος και λόγω της µεγάλης κλίσης της περιοχής ( 70-80% ) αλλά και της ξαφνικής εµφάνισης για τους οδηγούς, καφενείου - ταβέρνας µε συχνές κοινωνικές συνεστιάσεις.
Το τοπικό συµβούλιο προτείνει προς την Δ.Ε. Κλειτορίας όπως προχωρήσει σε τοποθέτηση καλλωπιστικών φώτων για 100 περίπου µέτρα αλλά και προστατευτικές µπάρες για να µηδενιστεί ο κίνδυνος ατυχήµατος.
Ο Πρόεδρος Κοντογιάννης Σοφοκλής. . 
Το µέλος Αθανάσιος Σβίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.