HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξισωτικές αποζημιώσεις: Έως 12 Δεκεμβρίου οι προσφυγές

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, οι προσφυγές των αγροτών για την εξισωτική αποζημίωση του 2017 υποβάλλονται, εντός δέκα εργ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, οι προσφυγές των αγροτών για την εξισωτική αποζημίωση του 2017 υποβάλλονται, εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την Τετάρτη 29/11/2017 ως την Τρίτη 12/12/2017.
Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται είτε απευθείας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, Περιφερειακές Μονάδες ή Νομαρχιακές Μονάδες του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., είτε στους πιστοποιημένους φορείς υποβολής αιτήσεων με την υποχρέωση των τελευταίων να τις αποστέλλουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών. 
Στην προσφυγή του ο γεωργός οφείλει να αναφέρει αναλυτικά τους λόγους καθώς και να προσκομίζει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο προκειμένου να αποδείξει το αληθές των λόγων του. 
Οι προσφυγές των παραγωγών εξετάζονται από τριμελή επιτροπή, που συγκροτείται με απόφαση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Περιφερειακής Δ/νσης του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. 
Οι αποφάσεις λαμβάνονται σύμφωνα με την πλειοψηφική γνώμη των παρόντων μελών.

Ακόμη, σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, το συνολικό κονδύλι του μέτρου 13 θα ανέρχεται στα 242 εκατ. ευρώ (από 230 εκατ. ευρώ).
το ποσό κατανέμεται ενδεικτικά στα υπο?έτρα ως εξής:
  • υπομετρο 13.1 (χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε ορεινές περιοχές) : 155 εκατ. ευρώ
  • υπομετρο 13.2 (χορήγηση αντισταθμιστικής ενίσχυσης σε περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, εκτός των ορεινών) : 87 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.