HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντικά έργα σε τμήματα της Ε.Ο. 111 - Κλειτορίας και Κρινόφυτα - Κλειτορία (ΦΩΤΟ)

Με γοργούς ρυθμούς εκτελούνται τα έργα συντήρησης και βελτίωσης τμημάτων των οδών Ε.Ο. 111 - Κλειτορία και Κρινόφυτα - Κλειτορία από τη...

Με γοργούς ρυθμούς εκτελούνται τα έργα συντήρησης και βελτίωσης τμημάτων των οδών Ε.Ο. 111 - Κλειτορία και Κρινόφυτα - Κλειτορία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με νέο ασφαλτοτάπητα η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται πλέον με ασφάλεια.  
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα, έχει εντάξει στο τεχνικό της πρόγραμμα παρόμοιες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία της, που χρήζουν άμεσης ανάγκης ανάπλασης και αποκατάστασης φθορών για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής, όπως διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων κ.ά..
Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας καθημερινά καταγράφουν φθορές στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, επιχειρώντας άμεσα για την ασφάλεια πρωτίστως των πολιτών και επισκεπτών οδηγών και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.