Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Κολακευτικό για τον Ολυμπιακό το 3-1 στο Καμπ Νου

Το τελικό 3-1 είναι τιμητικό και κολακευτικό για τον Ολυμπιακό που γλίτωσε από βαρύ σκορ και έφυγε από το «Καμπ Νου» χωρίς να διασυρθεί....

Το τελικό 3-1 είναι τιμητικό και κολακευτικό για τον Ολυμπιακό που γλίτωσε από βαρύ σκορ και έφυγε από το «Καμπ Νου» χωρίς να διασυρθεί. Με δέκα η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πέτυχε δυο γκολ κι έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι.
Κυρίαρχη η Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και με καθολική υπεροχή, νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, φτάνοντας στο απόλυτο «3x3» και αφήνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς βαθμό. Ο Νικολάου με αυτογκόλ στο 18', ο Μέσι στο 61' και ο Ντίνιε στο 64' τα γκολ της ισπανικής ομάδας, που από το 42' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πικέ με 2η κίτρινη κάρτα. Ο Νικολάου πέτυχε και το γκολ του Ολυμπιακού στο 90'.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 42' Πικέ (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομαό, Νικολάου, Ελαμπντελαουί
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντίνιε, Μπουσκέτς (80' Αντρέ Γκόμες), Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Ντεουλοφέου (46' Μασεράνο), Παουλίνιο, Μέσι, Σουάρες. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μποτία, Νικολάου, Ρομαό, Ζιλέ (55' Τζούρτζεβιτς), Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Καρσελά (65' Πάρντο), Οτζίτζα (72' Φορτούνης). 
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής 
Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 3-1 
(18’ Νικολάου αυτ., 61’ Μέσι, 64’ Ντιν / 89’ Νικολάου) 
Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λις. 2-1 
(29’ Πιάνιτς, 84’ Μάντζουκιτς / 12’ Άλεξ Σάντρο αυτ.) 

Βαθμολογία 
1. Μπαρτσελόνα 9 
2. Γιουβέντους 6 
3. Σπόρτινγκ 3 
4. Ολυμπιακός 0 

Επόμενη αγωνιστική (31/10) 
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.