Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εντός δύο μηνών οι δηλώσεις αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά

Τη δυνατότητα να υποβληθούν οι δηλώσεις εντός δύο μηνών οι δηλώσεις του 2016 αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για την διατήρηση ή ...

Τη δυνατότητα να υποβληθούν οι δηλώσεις εντός δύο μηνών οι δηλώσεις του 2016 αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για την διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ΄επάγγελμα αγρότη, οι οποίες δεν κατέστη δυνατόν να υποβληθούν εγκαίρως, δίνει το νομοσχέδιο με τίτλο «Έλεγχος και προστασία του δομημένου περιβάλλοντος» του υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Βουλή τηνΤετάρτη 18 Οκτωβρίου.
Αναλυτικότερα, το σχετικό άρθρο αναφέρει τα εξής:

Άρθρο 130

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων των κατ’ επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας

1. Οι δηλώσεις των κατ’ επάγγελμα αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση ή μη της ιδιότητας του κατ’ επάγγελμα αγρότη, οι οποίες προβλέπονται στην περίπτωση 1.α της υποπαραγράφου ΙΓ.1 της παρ. ΙΓ΄ του άρθρου πρώτου του ν. 4254/2014 (Α΄ 85), ειδικά για το έτος 2016 μπορεί να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Αν δεν υποβληθεί η δήλωση του προηγούμενου εδαφίου ή διαπιστωθεί ότι η δήλωση είναι ανακριβής, επανακαθορίζεται αναδρομικά η τιμή αποζημίωσης για το έτος 2016, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον πίνακα Α΄ που προβλέπεται στην περίπτωση αυτή.

2. Η τιμή αποζημίωσης αγροτών παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία έχει καθοριστεί πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου χωρίς να έχει υποβληθεί δήλωση, επανυπολογίζεται αναδρομικά μετά την υποβολή εμπροθέσμως της δήλωσης που αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.