HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Οι ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο Κλειτορίας στη συζήτηση της Βουλής»

Συζητήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 η επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο Βουλευτής Αχαΐας...

Συζητήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 η επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, ο Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Οκτώβρη, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όταν ομάδα ατόμων προπηλάκισε την Πρύτανι και τα μέλη της Συγκλήτου.

Ο βουλευτής, κατά την έναρξη της ομιλίας του, με αφορμή ερώτηση συναδέλφου σχετικά με την κανονικότητα στην εκπαίδευση, ανέφερε τα κενά που υπάρχουν στο Γυμνάσιο  Κλειτορίας σε καθηγητές Αγγλικής και  Γαλλικής Γλώσσας, θέλοντας να θίξει το θέμα της κανονικότητας που σε κάποια σχολεία, όπως αυτό της ορεινής Κλειτορίας, δεν υπάρχει, ως μείζον θέμα για μία περιοχή με τα ιδαίτερα χαρακτηριστικά αυτής .

Ο κ. Γαβρόγλου με τη σειρά του, τοποθετήθηκε λέγοντας, ότι κατά την άποψή του η κανονικότητα ορίζεται ως η τάση βελτίωσης των πραγμάτων, συμπληρώνοντας ότι η έλλειψη δύο καθηγητών  στο Γυμνάσιο της Κλειτορίας δεν μπορεί να επισκιάσει την αποτελεσματική προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Κ. Κατσανιώτης στη δευτερολογία του και σε συνέχεια της αναφοράς του για το ρόλο των δημόσιων Πανεπιστημίων δήλωσε χαρακτηριστικά ότι, ένα παιδί που πηγαίνει σε ένα σχολείο της Ορεινή Αχαΐας, πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, να διαβάσει περισσότερο για να μπει στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο και να προκόψει. Ενώ αυτός που έχει χρήματα, θα πάει στο εξωτερικό, δίνοντας έμφαση στις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχουν οι μαθητές σε όποια περιοχή της χώρας και αν βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.