HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΌ: Έπαιξε με ψυχή αλλά δεν απέφυγε την ήττα

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε το Σκεπαστό στην έδρα της Ζήριας αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Άξιζε όμως κάτι παραπάνω. Ο Μανίκας στο 13΄ έβαλ...

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε το Σκεπαστό στην έδρα της Ζήριας αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Άξιζε όμως κάτι παραπάνω.
Ο Μανίκας στο 13΄ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Χρήστου Μαγούλη. Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς γηπεδούχων. Ο Δ. Ψυχογιάννης ισοφάρισε στο 21΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Λαλιώτης έβαλε σε θέση οδηγού την Ζήρια.
Ο Μηλιάκης λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41΄ ισοφάρισε εκ νέου για τους Καλαβρυτινούς. Στο 54΄ ο Κορδωτός έκανε το 3-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 
ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93 – ΣΚΕΠΑΣΤΟ 3-2: Δ. Ψυχογιάννης 21’, Λαλιώτης 24’, Κορδωτός 54’ – Μανίκας 13’, Μηλιάκης 41’
Οι Συνθέσεις:
ΖΗΡΙΑ/ΤΑΔ’93: Βαρελάς (73΄ λ.τ. Γκανατσούλας), Αυλωνίτης, Νγκέλλα, Μακρής, Λαδικός, Μαυρομμάτης, Κορδωτός (90΄ Χαραλάμπους), Δ. Ψυχογιάννης, Λαλιώτης, Τέρπος (71΄ Κανάγιας), Β. Παρίσης (59΄ Λυμπέρης).
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Βασιλακόπουλος Καράμπελας, Π. Μπάλιος (80΄ Αλ. Μπαρκλέσιας), Μηλιάκης (42΄ λ.τ. Απ. Τζήκας), Tζόβολος, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Παρασκευάς (58΄ Π. Τραγότσαλος), Μανίκας, Κ. Τραγότσαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.