Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.Κ. επέστρεψε για τα καλά...

Με τον Γιάννη Ανέστη ανίκητο, η Ένωση (0-0) απέσπασε ισοπαλία από τη Μίλαν. Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν και τη μεγάλη ευ...

Με τον Γιάννη Ανέστη ανίκητο, η Ένωση (0-0) απέσπασε ισοπαλία από τη Μίλαν. Μάλιστα, οι "κιτρινόμαυροι" είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 30ό λεπτό με τον Σιμόες. Οι "ροσονέρι" ήταν νωθροί στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο, αλλά μπέρδεψαν και μπερδεύτηκαν μέσα στη γενικότερη περίοδο σύγχυσης που διανύουν.

Ποιος θα το 'λέγε. Πριν από τέσσερα χρόνια, η ΑΕΚ έπαιζε με τον Άγιο Νικόλαο για τη Γ' Εθνική. Αυτή ήταν η πραγματική ευρωπαϊκή επιστροφή της Ένωσης.

Η αναμέτρηση στο Μιλάνο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζει στο πρώτο δεκάλεπτο τρία κόρνερ, τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Ο Πάτρικ Κουτρόνε βρήκε δίχτυα για την Μίλαν επτά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης όμως το γκολ του αυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Ούτε το μακρινό σουτ του Χακάν Τσαλχάνογλου απείλησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της Ένωσης που ήταν πάρα πολύ σταθερός. Η κεφαλιά του Κουτρόνε στο 29' μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου κατέληξε και πάλι στην αγκαλιά του Ανέστη.

Στο 44ο λεπτό, ο 19χρονος Ιταλός επιθετικός των "ροσονέρι" Πάτρικ Κουτρόνε βρέθηκε εντός περιοχής έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, αλλά γι' ακόμη μία φορά ο Ανέστης δήλωσε και πάλι παρών και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατά πολύ με την Μίλαν όμως να είναι αυτή που είχε τον πρώτο λόγο. Στο 58' χάθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Τσαλχάνογλου όπου έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον απροσπέραστο Ανέστη να αποκρούει και στην συνέχεια ο Τζανετόπουλος έδιωξε μπροστά από τον Αντρέ Σίλβα.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού, ο Σούσο έκανε τη σέντρα, ο Κουτρόνε την κεφαλιά, όμως και πάλι ο Ανέστης ήταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 68' ο Χακάν Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, η μπάλα άλλαξε πορεία στον αέρα, όμως ο Ανέστης και πάλι αποσώθησε.

Η μεγαλύτερη φάση για την Μίλαν χάθηκε στο 69' όταν ο Κουτρόνε βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ της ΑΕΚ κι εκείνος άπλωσε το κορμί του και έσωσε την εστία του, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 80' Γιάννης Ανέστης συνέχισε το ρεσιτάλ του όταν νίκησε τον Σούσο αυτή την φορά ο οποίος είδε το πλασέ του να φεύγει κόρνερν. Η ΑΕΚ απείλησε ξανά τον Ντοναρούμα στο 85ο λεπτό. Μετά το φοβερό σε δύναμη απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα, ο Ντοναρούμα με υπερένταση έσωσε την εστία του κι απομάκρυνε σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή πριν η Ένωση πανυγηρίσει τον πολύ μεγάλο βαθμό μέσα στο "Σαν Σίρο"
Οι συνθέσεις:
Μίλαν (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Μπονούτσι, Λοκατέλι, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (73’ Κεσί), Σούσο (83’ Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε, Αντρέ Σίλβα (63’ Κάλινιτς) 
Στον πάγκο: Στοράρι, Μοντολίβο, Μπίλια, Παλέτα 

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (90+3’ Γαλανόπουλος), Λάζαρος (63’ Αραούχο), Λιβάγια (76’ Μπακασέτας) 
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης 
Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.