HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Μεγάλα ταλέντα οι μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας

Οι μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας έχουν μεγάλο ταλέντο και το απέδειξαν με τις «Παραλογές» που παρουσίασαν σήμερα 18...

Οι μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου Κλειτορίας έχουν μεγάλο ταλέντο και το απέδειξαν με τις «Παραλογές» που παρουσίασαν σήμερα 18/10/17 στην αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Κλειτορίας. Η θεατρική παράσταση «Παραλογές» είχαν συντονιστή-εμπνευστή το σκηνοθέτη-ηθοποιό κο Θεόδωρο Οικονομίδη. Οι μαθητές/μαθήτριες έλαβαν μέρος σε μια τελετουργική αναπαράσταση μιας σειράς κλασσικών ελληνικών ποιημάτων και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο τον παραλογών, τον κόσμο των δημοτικών μας ποιημάτων, την παράδοση και τις ρίζες μας.
Ζωντανή μουσική, μάσκες και κούκλες, μαθητές και σκηνοθέτης,  παρουσίασαν  μια παράσταση λιτή και ατμοσφαιρική που ενθουσίασε όλους όσους παραβρέθηκαν και  το θεατή και απέδειξαν ότι με τα ελάχιστα μπορεί να στηθεί ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό εργαλείο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.