Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν τα κατάφερε στο Διακοπτό

Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα των Καλαβρύτων από το Διακοπτό με 2-1. Ο Μπακατσέλος στο 36΄ άνοιξε το σκορ για το συγ...

Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα των Καλαβρύτων από το Διακοπτό με 2-1. Ο Μπακατσέλος στο 36΄ άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Μιχάλη Τρίψα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα της Αιγιάλειας. Τα Καλάβρυτα είχαν μια καλή φάση στο 44΄ με το σουτ του Βραχλιώτη να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
Στο 75΄ ο Δημήτρης Καλαμαράς μείωσε για την ομάδα της ορεινής Αχαΐας, βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι. 
Το Διακοπτό είχε ακόμα μια φάση στο 80΄, από κόρνερ ο Μαραγκός έπιασε την κεφαλιά, αλλά την έσωσε ο Δημόπουλος πάνω στη γραμμή.
Στο 61΄ είχε προηγηθεί το δοκάρι του Χρ. Χριστοδουλόπουλου. Η τελευταία καλή φάση άνηκε στους Καλαβρυτινούς. Στο 90΄ ο Αναγνωστόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ, κεφαλιά του Δημόπουλου, η μπάλα θα χτυπήσει στην πλάτη του Mπακατσέλου και ο τερματοφύλακας, Μακρής θα διώξει εκ νέου σε κόρνερ.
Τα Καλάβρυτα ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σταματόπουλου στις καθυστερήσεις.
Συνθέσεις:
Διακοπτό:Μακρής, Μπακατσέλος, Ραμπαβίλας, Α. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης, Κριστιάν (73’ Γ. Χριστοδουλόπουλος), Χρ. Χριστοδουλόπουλος (87’ Χίλα), Γεωργακόπουλος, Μητρόπουλος (85’ Τριανταφυλλόπουλος), Τσέντζος, Γεωργίου (78’ Λίβας).
Καλάβρυτα: Λέσης, Δ. Τζόβολος (67’ Παπαδάτος), Χρ. Αλεξόπουλος (80’ Μπαχάς), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Διον. Καλαμαράς (56’ Κουτρουμάνης), Γκεράρντ (30’ Σταματόπουλος), Δημόπουλος, Βραχλιώτης, Δημ. Καλαμαράς, Γ. Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.