HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του υπόγειου σιδηροδρομικού τμήματος στο Δερβένι από την ΕΡΓΟΣΕ

Στο Δερβένι Κορινθίας μετέβησαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήσ...

Στο Δερβένι Κορινθίας μετέβησαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Δουκάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστος Διονέλης και παρακολούθησαν την πανηγυρική ολοκλήρωση των εργασιών διάνοιξης του υπογείου σιδηροδρομικού τμήματος που εκτείνεται κάτω από τον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πάτρας (Ολυμπία Οδός).

Το έργο της κατασκευής της σήραγγας κάτω από τον αυτοκινητόδρομο ανήκει στη νέα σύγχρονη σιδηροδρομική γραμμή «Κιάτο - Ροδοδάφνη» που υλοποιεί η ΕΡΓΟΣΕ.

Το έργο «Κατασκευή Υπολειπόμενων Έργων Υποδομής, Επιδομής, Σηματοδότησης - Τηλεδιοίκησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων σηράγγων για τη νέα Σιδηροδρομική Γραμμή Κιάτο - Ροδοδάφνη», μήκους 70 περίπου χιλιομέτρων, που εκτελείται από Κοινοπραξία της εταιρίας ΜΕΤΚΑ αποτελεί ένα σημαντικό έργο που θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή και θα συμβάλλει στην τόνωση του σιδηροδρομικού μεταφορικού έργου στον άξονα Αθήνα - Πάτρα.


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.