HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετάρτη η κηδεία του Χρήστου Χολιαστού

Η κηδεία του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού που έφυγε χθες από τη ζωή όταν η μεταλλική βέργα με την οποία χτυπούσε την καρυδιά στο Μάνεσι Καλ...

Η κηδεία του 22χρονου Χρήστου Χολιαστού που έφυγε χθες από τη ζωή όταν η μεταλλική βέργα με την οποία χτυπούσε την καρυδιά στο Μάνεσι Καλαβρύτων έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ θα τελεστεί αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή στον Ιερο Ναό Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο της Πάτρας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του Γιώργου και του πατέρα του Φωκίωνα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό του Χρήστου Χολιαστού, γιού του συγχωριανού και προέδρου τους Φωκίων Χολιαστού, και αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του εκλιπόντος σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Καλό Παράδεισο παλικάρι μας Χρήστο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.