HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκη με εννέα παίκτες για τον Παναθηναϊκό - Όλες οι φάσεις

Σε ένα συγκλονιστικό ματς ως προς την εξέλιξή του στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 στη Λεωφόρο, παρότι ο...

Σε ένα συγκλονιστικό ματς ως προς την εξέλιξή του στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-1 στη Λεωφόρο, παρότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές! Ο Βιγιαφάνιες άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, ο Περόνε ισοφάρισε και ο Χίλιεμαρκ "έγραψε" το τελικό σκορ στο 90+3'. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να γίνεται ιδιαίτερα πιεστικός, και την ΑΕΛ (αναμενόμενα) να περιμένει πιο χαμηλά, ώστε να εκμεταλλευτεί τους χώρους στις αντεπιθέσεις. Με την ώρα οι Πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με πρωταγωνιστή, κυρίως, τον Βιγιαφάνιες έβγαλαν ορισμένες όμορφες συνεργασίες από τη δεξιά πλευρά και τον άξονα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάποια καλή στιγμή, όμως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρήκε δύο ευκαιρίες με κεφαλιές των Μολέντο (17') και Κολοβέτσιου (33'), καθώς οι υπόλοιποι συνδυασμοί των Πράσινων δεν κατέληξαν σε αξιόλογες τελικές προσπάθειες.
Στο 48' ο Φατιόν τράβηξε τον Μόλινς στην περιοχή, με συνέπεια να δοθεί πέναλτι στον Παναθηναϊκό και ο Βιγιαφάνιες να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα για το 1-0. Έπειτα το Τριφύλλι επιχείρησε να επωφεληθεί από τους χώρους που άρχισε να αφήνει η ομάδα του Ηλία Φυντάνη και να φτάνει στην αντίπαλη περιοχή με καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 57' και μετά από υπέροχη ενέργεια του Ντέλετιτς, ο Λεοζίνιο έκανε ένα εξίσου ωραίο σουτ, "σημαδεύοντας" το δοκάρι της εστίας του Βλαχοδήμου, στη μακράν καλύτερη ευκαιρία της ΑΕΛ στο ματς.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Ζιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μολίνς.
ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Φάρκας, Φατιόν, Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.