Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκατάσταση Προσκυνηταρίου με την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής στην Ολυμπία Οδό

"Πληροφορούμε τους πιστούς τής καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως διά την εγκατάσταση Προσκυνηταρίου με την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρυπητ...

"Πληροφορούμε τους πιστούς τής καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως διά την εγκατάσταση Προσκυνηταρίου με την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής σε ψηφιδωτό, πλησίον της ανατολικής εισόδου του Αιγίου επί της «Ολυμπίας Οδού», συνολικής δαπάνης περίπου 7.000 ευρώ (5.000 ευρώ περίπου η επένδυση του Προσκυνηταρίου και 2.000 ευρώ η κατασκευή της ψηφιδωτής εικόνας)" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων..

Σκοπός της κατασκευής του Προσκυνηταρίου είναι αφενός μεν η τιμή στο πρόσωπο της Παναγίας μας ως Πολιούχου της πόλεώς μας και αφετέρου η προστασία, η βοήθεια και η ενίσχυση όλων των ταξιδιωτών συνανθρώπων μας, οι οποίοι καθημερινά περνούν από την «Ολυμπία Οδό» κατευθυνόμενοι είτε προς το Αίγιο είτε προς άλλους προορισμούς.

Κάθε Προσκυνητάριο αποτελεί αφορμή για προσευχή και είναι στήριγμα πίστης αλλά και ενίσχυσης διά τους πιστούς μας.

Θερμά παρακαλούμε για την οικονομική συμβολή όσων επιθυμούν να συνδράμουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Διά το σκοπό αυτό υπάρχει ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5513-020857-256."

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.