Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Η ετήσια γιορτή Τσίπουρου & Κάστανου στο Αγρίδι.

Οι σύλλογοι του χωριού και οι κάτοικοι, σας περιμένουν στο Αγρίδι το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 για να γλεντήσετε και να μ...

Οι σύλλογοι του χωριού και οι κάτοικοι, σας περιμένουν στο Αγρίδι το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 για να γλεντήσετε και να μαζέψετε τους λατρεμένους καρπούς της φύσης που στο Αγρίδι υπάρχουν σε αφθονία. Το γλέντι θα στηθεί στο παραδοσιακό καφενείο του χωριού από νωρίς το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.

Θα υπάρχουν φαγητά, ποτά και ... φυσικά κάστανα και τσίπουρα. Κάθε λογής κάστανο μπορεί να βρει κανείς στο Αγρίδι. Ψητά αλλά κυρίως βραστά συνηθίζεται να τρώγονται καθότι είναι άγρια κατευθείαν από τη μάνα φύση. Και αυτή η αγριάδα είναι που τα κάνει μοναδικά και απαράλλακτα.

Το καστανόδασος στο Αγρίδι είναι φυσικό και δεν είναι σπαρτό. Οι καρποί δημιουργήθηκαν εδώ και δεν φυτεύτηκαν. Γι’ αυτό ελάτε μια βόλτα για να πειστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.