HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για το Σκεπαστό από τον Ψαθόπυργο

Δεν τα κατάφερε το Σκεπαστό, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα από το Ψαθόπυργο με 2-0. Η ...

Δεν τα κατάφερε το Σκεπαστό, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα από το Ψαθόπυργο με 2-0.
Η ομάδα του Χρήστου Μαγούλη περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά εκτός δυο περιπτώσεων τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι χωρίς να δυσκολευτούν πέτυχαν δύο τέρματα με τον Νίκο Φράγγο και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν ο Παπδημητρόπουλος δεν έκανε τουλάχιστον δυο "μεγάλες επεμβάσεις" 
Να σημειωθεί οτι για το Σκεπαστό ακυρώθηκε κακώς, ως οφσάιντ, ένα εξαιρετικό γκολ του Θ. Τζόβολου στο 79 λεπτό, ο οποίος παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης και παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, μπήκε ως αλλαγή και έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα.
Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή του 14χρονου και πολλά υποσχόμενου, Γιώργου Μούσκα
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Παπαδημητρόπουλος, Κ. Τραγότσαλος, Βασιλακόπουλος, Παπαβραμόπουλος, Αντ. Τζήκας, Δραγούτης (62’ Π. Τραγότσαλος), Μηλιάκης, Καραμπέλας (67’ Π. Μπάλιος), Παρασκευάς (85’ Μούσκας), Μανίκας, Μονοκρούσος (70’ Τζόβολος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Κ. Παπαδόπουλος, Γογγολίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας, Ντούνης, Παλούκης, Γκανιάς, Χίνκου, Αθ. Μπαλής, Φράγγος.




Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.