HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βία και Αίμα στην Καταλονία για το Δημοψήφισμα Ανεξαρτησίας (ΦΩΤΟ)

Με βίαιο τρόπο η Ισπανική Αστυνομία κατάφερε να σταματήσει το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας ο πρόεδρος της επαρχίας Κάρλ...

Με βίαιο τρόπο η Ισπανική Αστυνομία κατάφερε να σταματήσει το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας ο πρόεδρος της επαρχίας Κάρλες Πουτζεμόντ.
Λίγο μετά το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων στην Καταλονία αστυνομικοί απέκλεισαν το αθλητικό κέντρο της Ζιρόνα όπου πρόκειται να ψηφίσει ο Πουτζεμόντ προκειμένου να απομακρύνουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο για να κατασχέσουν ψηφοδέλτια και κάλπες.
Νωρίτερα οι συγκεντρωμένοι έξω από ένα εκλογικό κέντρο της Βαρκελόνης στο οποίο επενέβη η ισπανική αστυνομία φώναζαν: «Είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι» και «Δεν φοβόμαστε», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Reuters.
Την ίδια ώρα έξι θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο βρίσκονται σταθμευμένα κοντά στο εκλογικό κέντρο όπου ξέσπασαν οι ταραχές.
Δεκάδες μέλη των δυνάμεων αντιμετώπισης ταραχών της ισπανικής αστυνομίας έσπρωχναν με τις ασπίδες τους τους ανθρώπους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από αυτό το εκλογικό κέντρο της Βαρκελόνης, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.







Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.