Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 7/10/17

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγια...

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αιγίου για υπόθεση εμπρησμού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας δύο αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Μπανγκλαντές, ηλικίας 30 και 46 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα μέσω πτήσης με προορισμό τη Γερμανία.
Ο δράστης επέδειξε στους αστυνομικούς, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.