Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Το Πρακτικό της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου 6ης/10/17

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 06/10/2017 και ώρα 21:30 στην αίθουσα Θα...


Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 06/10/2017 και ώρα 21:30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το τοπικό συμβούλιο για τα εξής θέματα:

1.Ευχαρίστησε την οικογένεια Γεωργίου Χρηστ. Μπράβου για την συνέχιση του αγροτικού δρόμου από κλήμα Παυσανία – πηγές Λάδωνα, παραμένοντας σε εκκρεμότητα για την πλήρη ολοκλήρωση του δρόμου το αγρόκτημα κληρονόμων Ιωάννη Καραμάρα, ελπίζοντας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στην άρση και αυτής της εκκρεμότητας.

2. Το βάψιμο της σιδερένιας περίφραξης των πηγών του Λάδωνα.

3. Τον προγραμματισμένο καθαρισμό – απολύμανση της δεξαμενής ύδρευσης.

4. Την παραλαβή τσιμέντων ( σε αρκετό αριθμό ) μετά από πρωτοβουλία του κ. Βασίλη Καρρά, Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Κλειτορίας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμώς. Τα τσιμέντα θα χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας.

5. Ευχαρίστησε την επίλεκτη ομάδα καθαρισμού της δεξαμενής ύδρευσης: τον κ. Αγγελή Μηλιτσόπουλο, Ιωάννη Μ. Σβίγγο και Γεώργιο Π. Κατσή ( Λαζαρίδη ). 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: 

1.Αιτήσεις κατοίκων: 
Αίτηση κ. Λουκά Γαλάνη για το πρόβλημα ύδρευσης της οικίας του ( απόφαση Νο 45/2017 ).

Το τοπικό συμβούλιο, εξουσιοδότησε τον τοπικό σύμβουλο κ. Θανάση Σβίγγο, όπως σε συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων, βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος βελτίωσης της ποσότητας του νερού που φθάνει στην οικία του κ. Γαλάνη. 

2. Μόνωση της οροφής της δεξαμενής ύδρευσης ( απόφαση Νο 46/2017 ) 

Το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε όπως γίνει μόνωση της οροφής της δεξαμενής με εποξειδικά υλικά, για ακόμα καλύτερη προστασία από την ανάπτυξη βακτηριδίων και μυκήτων ατά τους χειμερινούς μήνες. 

Ο Πρόεδρος Κοντογιάννης Σοφοκλής 
Τα μέλη  
Ιωάννης Ροδάκης, 
Σβίγγος Αθανάσιος   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.