Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Ηττήθηκε 4-1 αλλά κέρδισε μια δυνατή προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μία πολύ δυνατή προπόνηση είχε την ευκαιρία να κάνει η ομάδα του Σκεπαστού που φιλοξένησε για τον θεσμό του κυπέλλου την ομάδα "Πή...

Μία πολύ δυνατή προπόνηση είχε την ευκαιρία να κάνει η ομάδα του Σκεπαστού που φιλοξένησε για τον θεσμό του κυπέλλου την ομάδα "Πήγασος" Μπεγουλακίου που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία. 
Η ομάδα του Σκεπαστού με αμυντικό προσανατολισμό παίζοντας με αντεπιθέσεις κράτησε έως το 36" όπου και οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδας της Πάτρας καθ'αρισε το παιχνίδι με τρία ακόμα τέρματα στο 53' στο 65' και στο 71' όπου και "έσβησε" τις μηχανές. Η ομάδα του Σκεπαστού κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 80' με τον Βαγγέλη Βορύλλα.
Στις κερκίδες με ψιλόβροχο και αρκετό κρύο, βρέθηκαν λίγοι Καλαβρυτινοί και κυρίως παίκτες της ομάδας των Καλαβρύτων. Στην μεγάλη κερκίδα ο Πρόεδρος του Σκεπαστού κ. Ντόκος (φωτό) παρακολουθούσε την ομάδα ενώ άλλοι προτίμησαν την απομόνωση του αυτοκινήτου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.