HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 25/10/17

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα,...

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στο 10,700 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχναϊκων, όπου ένας 49χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πατρών, ένας 43χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (528) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (277,7) γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Σύλληψη αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας και συγκεκριμένα ένας 38χρονος και η 32χρονη αδερφή του, η οποία συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της ηλικίας ενός και δύο ετών, διότι με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη Χώρα μας με προορισμό την Γερμανία.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στις 23-10-2017 το πρωί στην Πάτρα είχε αφαιρέσει ένα σταθμευμένο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο όχημα και το απόδωσαν στον παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.