HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και 1 και 2 και 3 και 4 και 5 και... ΑΕΚΑΡΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ (φωτορεπορτάζ)

Πεντάστερη η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν άφησε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης και φιλοδώρησε με πέντε (5) τέρματα την ομάδα της Αργυράς Πατρών.  ...

Πεντάστερη η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν άφησε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης και φιλοδώρησε με πέντε (5) τέρματα την ομάδα της Αργυράς Πατρών. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων, από το πρώτο λεπτό έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο αγώνα με πολλές ευκαιρίες για γκόλ, απ αυτές που λέμε "δεν χάνονται". Οι προσπάθειες ευόδωσαν στο 44΄με το Νίκο Ντάλλα σε μια καλοδουλεμένη στημένη φάση από την προπόνηση.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κωστή Βλάχου έκανε... όργια. Σ ένα μόνο ημίχρονο πέτυχε 4 γκόλ, έιχε δύο δοκάρια (Αναγνωστόπουλος Θ στο 53 και Καλαμαράς στο 91΄) και τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες. 

Τα τέρματα για την ομάδα των Καλαβρύτων πέτυχαν οι Ντάλας (44′ και 62′), Δημόπουλος (74′) Θ. Αναγνωστόπουλος (70΄, 82΄)

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Γ.Λέσης, Θ.Μπαχάς (Σταματόπουλος), Χ.Αλεξόπουλος, Ν.Παπαγεωργίου (Ηλ.Κανελλόπουλος), Ν.Ντάλλας, Παπαδόπουλος, Καμπεράι (Κουτρουμάνης), Δημόπουλος, Θ.Αναγνωστόπουλος, Δ. Καλαμαράς, Γ.Αναγνωστόπουλος  ( Μ.Βραχλιώτης)

Αργυρά Πατρών: Ζέρβας, Διγγελόπουλος  Τζουγανάτος, Θάνος, Τσαγκρώνης,  Ασημακόπουλος (Παπανικολάου), Μάγκος, Παπαζαφείρης, Κουκής, Κουτσούκης (Σλάκος), Διγγελόπουλος


Παραλειπόμενα:
💃Αν και τραυματίας εδώ και καιρό ο υψηλόσωμος αμυντικός της Α.Ε.Κ., Γιάννης Φάκος δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας, εντός και εκτός έδρας. Σήμερα μάλιστα εμφανίστηκε χωρίς πατερίτσες, χαροποιώντας όλους τους συμπαίκτες του.

👊Εκείνο το δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον Δημήτρη Καλαμαρά δεν χάνεται. Δεν πειράζει όμως έχει βάλει αρκετά και κρίσιμα τέρματα. Η πεντάρα τον δικαιολογεί, άλλωστε έχει δρόμο μπροστά του για πολλά ακόμα τέρματα.

👊Ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κος Χάρης Γιαννάκης που βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ομάδα, αποδείχθηκε και γουρλής αλλά και... ένθερμος. Δεν ήταν λίγες οι φορές που σηκωνόταν από την θέση του για να πανηγυρίσει, η να φωνάξει!

💗Αρκετές ωραίες παρουσίες είχε σήμερα η κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου. Από την μια ο καλός καιρός, από την άλλη η ομαδάρα των Καλαβρύτων, έκαναν την κερκίδα να πάρει ξεχωριστή ομορφιά...

👉Απών από το σημερινό αγώνα ο Διονύσης Τζόβολος λόγω έκτακτης επαγγελματικής ανάγκης. 

👤Χρέη γιατρού σήμερα έκανε ο Παναγιώτης Χαμακιώτης που... έγραψε χιλιόμετρα αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να επέμβει

😺Ο μασκοφόρος ξαναχτύπησε στο γήπεδο. Ο Δημόπουλος ως... μπάτμαν αφού σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας φόρεσε την μάσκα του και πανηγύρισε όπως συνηθίζει...

👸Μοντελάκι ο προπονητής της ομάδας Κωστής Βλάχος με την νέα φόρμα, προάγγελος του τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες με τις νέες εμφανίσεις και τις νέες φόρμες και με νέους δυνατούς χορηγούς που θα παρουσιαστούν σύντομα για την Α.Ε.Καλαβρύτων.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.