HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απεργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι - Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην απεργία

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 06.00 της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα «σιγήσει» η ενημέρωση καθώς  οι εργαζ...

Από τις 6 το πρωί της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 06.00 της Τετάρτης, 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα «σιγήσει» η ενημέρωση καθώς  οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ  έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και στα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα, καταγγέλλοντας κυβέρνηση και εργοδοσία για κωλυσιεργία σχετικά με την αναζήτηση βιώσιμης λύσης για τη διατήρηση του ΕΔΟΕΑΠ.
Η απεργία των δημοσιογράφων  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 (από τις 06.00 έως τις 06.00 της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017) και συμμετέχουν σε αυτήν όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου (και των ΟΤΑ), διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

Oι δημοσιογράφοι, διεκδικούν:
–  Να προστατευτούν τα ασφαλιστικά δικαιώματά τους.
–  Να διασφαλιστούν νομοθετικά οι οικονομικοί πόροι των ταμείων του κλάδου.
– Η κυβέρνηση να ρυθμίσει άμεσα, με νομοθετική παρέμβαση, την απρόσκοπτη λειτουργία των ταμείων του κλάδου.
Στην απεργία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (θα μεταδοθούν μόνον έκτακτα γεγονότα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.