Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΕΚάρα για... φίλημα!

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στους ομίλους του Europa League με ένα σπουδαίο διπλό. Η νίκη 2-1 επί της Ριέκα στην Κροατία μετατρέ...

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στους ομίλους του Europa League με ένα σπουδαίο διπλό. Η νίκη 2-1 επί της Ριέκα στην Κροατία μετατρέπει την Ένωση από πολύ νωρίς σε φαβορί για την πρόκριση από τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Μάνταλος στο 17΄ και ο Χριστοδουλόπουλος στο 63΄ πέτυχαν τα γκολ της νίκης, ενώ ενδιάμεσα οι πρωταθλητές Κροατίας είχαν ισοφαρίσει με τον Ελεζ (30΄). 
Κίτρινες: Μίσιτς, Μπραντάριτς - Λόπες, Σιμόες, Αραούχο
Οι συνθέσεις:
ΡΙΕΚΑ (Ματίαζ Κεκ): Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Ζούπαριτς, Έλεζ, Ζούτα, Μπραντάριτς, Μίσιτς (81΄ Ματέι), Γκαβράνοβιτς (59΄ Μάλες), Έμπερ, Κβρζιτς (73΄ Ακόστι), Γκόρντον.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης (60΄ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (78΄ Αϊντάρεβιτς), Λιβάγια (86΄ Αραούχο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.