HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο Λαγοβούνι - Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αχαΐα

Κατασβέστηκε ολοσχερώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε αγροτολιβαδική έκταση ανάμεσα σε Κραστικούς και Λαγοβούνι Καλαβρύτων. Για τ...

Κατασβέστηκε ολοσχερώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε αγροτολιβαδική έκταση ανάμεσα σε Κραστικούς και Λαγοβούνι Καλαβρύτων. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρια οχήματα οι οποίοι με την έγκαιρη επέμβασή τους την έσβησαν ολοσχερώς. 

Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αχαΐα
Σε πύρινο κλοιό βρίσκονται οι κάτοικοι χωριών της δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι βλέπουν τα σπίτια τους κινδυνεύουν και τις Αρχές σχεδόν να τους εκλιπαρούν, σχεδόν, ώστε να εγκαταλείψουν τον τόπο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σε λεωφορείο που υπάρχει στην κοινότητα θα επιβιβασθούν ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και θα μεταφερθούν σε γειτονικές περιοχές.
Επίσης, όσοι κάτοικοι παραμένουν στην Άρλα, έχουν συγκεντρωθεί στον κεντρικό δρόμο, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από τα σπίτια.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν και 4 άνδρες της Π.Υ.Καλαβρύτων με δυο οχήματα
Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Νικολάου, ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως οι φλόγες απειλούν τις κοινότητες Άρλα, Ελαιοχώρι, Πετροχώρι και Πλανητερέικα, καθώς και το γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας Μαρίτσης. «Είμαστε σε ετοιμότητα, ώστε αν χρειασθεί, να εκκενωθούν οι κοινότητες Άρλα και Ελαιοχώρι, καθώς και το μοναστήρι» συμπλήρωσε ο κ. Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.