Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: "Χόμπι" τους να κλέβουν τελάρα με... άδειες φιάλες μπύρας

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 18χρονοι κ...

Συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο 18χρονοι και ένας 19χρονος , διότι ενεργώντας από κοινού κι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κάβα ποτών και  αφαίρεσαν (40) τελάρα με κενές φιάλες μπύρας συνολικής αξίας (400) ευρώ.
Οι δράστες συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του Τμήματος άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι ίδιοι δράστες πριν από πέντε μήνες περίπου είχαν αφαιρέσει, από την ίδια κάβα, ακόμη (20) τελάρα με κενές φιάλες μπύρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.