HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Δυτική Αχαΐα

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβέστες για να κρατήσουν τα πύρινα μέτωπα μακριά από τις κοινότητες 'Αρλα, Τζάιλο, Πετροχ...

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι Πυροσβέστες για να κρατήσουν τα πύρινα μέτωπα μακριά από τις κοινότητες 'Αρλα, Τζάιλο, Πετροχώρι και Ελαιοχώρι, στην Δυτική Αχαΐα που έχουν προληπτικά εκκενωθεί.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, «οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη απόψε στη δυτική Αχαΐα και δυστυχώς λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, η νύχτα προβλέπεται να είναι δύσκολη».
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 86 άνδρες, 43 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρο.
Η φωτιά στα Άρλα έφτασε πολύ κοντά στα πρώτα σπίτια ωστόσο η αλλαγή της διεύθυνσης του ανέμου  οδήγησε τις φλόγες στην αντίθετη κατεύθυνση και αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για το χωριό. 
Εκκενώθηκε η Άρλα
Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της Άρλας μεταφέρθηκαν στα Ζησιμαίικα με λεωφορείο, ενώ ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.