Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτωντην  22α του μηνός  Σεπτεμβρίου  του έτους 2017  ημέρα Παρασ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτωντην  22α του μηνός  Σεπτεμβρίου  του έτους 2017  ημέρα Παρασκευή  και ώρα: 18.00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί της επιβαλλόμενης από τους πρόσφατους νόμους (4440/2016 κ.α.) αναμόρφωσης, εκσυγχρονισμού και τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (υπ’ αριθμ. 95839/19753/16-11-11 απόφαση Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ΦΕΚ 2744/2-12-2011 τεύχος Β΄) του Δήμου Καλαβρύτων, (περιλαμβανομένης και της δημιουργίας γραφείου και ίδρυσης δημοτικού ιατρείου στη Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας).
2. Περί αποδοχής ποσού 270.000,00 €, που αποδόθηκε στον ορεινό Δήμο μας με την υπ’ αριθμό πρωτ. 26847/7-8-2017 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, προερχόμενο από τα έσοδα του Τέλους Διαφήμισης Κατηγορίας Δ και τα χρηματικά διαθέσιμα του λογαριασμού «Φόρος Ζύθου υπέρ Δήμων και κοινοτήτων» και εγγραφή του στους οικείους κωδικού (ΚΑ 042 και 0512) του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2017.
4. Περί αποδοχής και διάθεσης ποσού 800,00 € (Χρηματική εντολή Υπ. εσωτερικών αριθ. 30153 προς το Τ.Π.&.Δ.) για την καταβολή μισθωμάτων των Σχολ. Μονάδων από 01-05-2017 έως 31-08-2017. 
5. Περί συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της αναπτυξιακής εταιρείας ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (σχετική, η από 20-7-2017 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ και το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1067Δ/28-7-2017 έγγραφο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής).
6. Περί αντικατάστασης του εκπροσώπου (τακτικού ή και αναπληρωματικού) του Δήμου Καλαβρύτων στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Φορέα Διαχείρισης Χελμού Βουραϊκού (Φ.Δ.Χ.Β.).
7. Περί αναδιάρθρωσης και αναδόμησης των οργάνων διοίκησης (διοικητικών συμβουλίων) των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαβρύτων, ενόψει της ενάρξεως και της διαδρομής, ήδη, του δευτέρου ημίσεως της παρούσας – τρέχουσας δημοτικής περιόδου και συγκεκριμένα, επί του παρόντος, «περί αντικατάστασης μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Καλαβρύτων με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
8. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Περισυλλογή Βρόχινων νερών και διαμόρφωση δρόμου στον οικισμό [΄Αγιος Κωνσταντίνος]» Τ.Κ. Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση πεζοδρομίων Τ.Κ. Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
10. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Ανακατασκευή τμήματος πλατείας Τ.Κ. Σκεπαστού» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
11. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Δ.Ε. Κλειτορίας» Δήμου Καλαβρύτων.
12. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Κρινοφύτων» Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.
13. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Εσωτερική Οδοποιία Δ.Ε. Αροανίας» Δήμου Καλαβρύτων.
14. Περί των από 7-9-2017 αιτήσεων των κ.κ. Γεωργίου Κων. Γεωργαντά και Κων/νου Παν. Γεωργαντά για διαγραφή χρεών (ενοικίου χορτολίβαδου « Ψηλή Ράχη»Τ.Κ. Βιλιβίνας ).
15. Περί διόρθωσης της ονομασίας της Κοινότητας Ρωγών, από το λανθασμένο «Ρογοί» στο ορθό «Ρωγοί».
16. Περί της επιχορήγησης ΝΠΔΔ, του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους Τ.Κ. Δάφνης του Δήμου Καλαβρύτων (σχετική και η από 20-8-2017 αίτηση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αυτού.
17. Περί αίτησης του Συλλόγου Αγριδιωτών «Η κατάθεση της Τιμίας Ζώνης» για παράταση της παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του πρώην κοινοτικού Γραφείου προς τους συλλόγους της Τ.Κ. Αγριδίου για -20- χρόνια.
18. Περί κατάργησης των διοδίων που επιβλήθηκαν στην έξοδο προς Καλάβρυτα της Ολυμπίας οδού και περί μείωσης της τιμής (ειδικό τιμολόγιο) αυτών, του Ελαιώνα, για τους Καλαβρυτινούς χρήστες της οδού, που μετακινούνται προς Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.