HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΛΕΚΤΟΣ "ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ'' ΓΑΜΟΣ!!!

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς Το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους έδωσαν, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017,  η Γιώτα  Παπαχρήστου του Νικο...

γράφει ο Γεώργιος Γκλαβάς
Το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους έδωσαν, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017,  η Γιώτα  Παπαχρήστου του Νικολάου, Σύμβουλος διατροφής – προσωπική Γυμνάστρια, από τα Καστριά Καλαβρύτων, με τον εκλεκτό της καρδιά της Επαμεινώνδα  Κώνστα του Αθανασίου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, από τον Ορχομενό Βοιωτίας, που διαμένουν στην Αθήνα και επιδίδονται στην εκπαίδευση  της  υπαίθριας γυμναστικής. Παντρεύτηκαν  στον παλαιό Ι. Ναό του Πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέου, με κουμπάρους τους Άγγελο και Δήμητρα Χαραμίδη. 
Το Μυστήριο ευλόγησαν ο π. Ιωάννης Παπανικολάου και ο π. Γεώργιος Ηλιόπουλος,  οι οποίοι έκαναν και τις δέουσες νουθεσίες. Στην τελετή παραβρέθηκε  πλήθος προσκεκλημένων, συγγενών και φίλων, που ήρθαν από παντού, για να τμήσουν τους λαμπρούς νέους και να εκφράσουν τις ευχές τους, για ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη υγεία, χαρές και προκοπή. 
Η καθιερωμένη δεξίωση δόθηκε σε γνωστό κοσμικό κέντρο της  παραλίας  του Ρίου, με ποικιλία πλούσιων και εύγευστων  φαγητών και ποτών. Το περιβάλλον, με τη συνδρομή και της κατάλληλα επιλεγμένης μουσικής ήταν φαντασμαγορικό. 
Οι νεόνυμφοι,  που έλαμπαν από χαρά και ευτυχία, άνοιξαν πρώτοι το χορό, λικνιζόμενοι  τόσο σε σύγχρονους και μοντέρνους ρυθμούς, όσο και σε παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, έκλεψαν την παράσταση και παρέσυραν στο γλέντι, όλους του προσκεκλημένους, που ξεφάντωσαν και εκτονώθηκαν, μέχρι τις πρωινές ώρες. Στα εξαίρετα και λαμπρά  παιδιά, Γιώτα και Νώντα, που τα διακρίνει η απλότητα, η ευγένεια και η δημιουργικότητα, μαζί με τις ευχές όλων προσθέτουμε και τις δικές μας: Το επόμενο κομμάτι της ζωής τους, να είναι αισιόδοξο, παραγωγικό και χαρούμενο!! 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΓΚΛΑΒΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.