HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Βιβλική» καταστροφή στη Σαμοθράκη

Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το νησί της Σαμοθράκη.  Η έντονη βροχόπτωση σύμφωνα με το e-evros.gr ξεπέρασε χθες τα 210 χιλιοστά...

Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το νησί της Σαμοθράκη.  Η έντονη βροχόπτωση σύμφωνα με το e-evros.gr ξεπέρασε χθες τα 210 χιλιοστά (21:00) μέσα σε λίγες ώρες, ενώ έγιναν κατολισθήσεις σε όλο το οδικό δίκτυο πράγμα που καθιστά επικίνδυνη την κυκλοφορία των οχημάτων.
Σύμφωνα με το evros24 .gr η καταιγίδα ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στις 7 παρά τέταρτο περίπου το απόγευμα και μέχρι στις 9:30 άνοιξαν οι ουρανοί και έριχναν ασταμάτητα για 3 ώρες περίπου τόνους βροχής.
Σύμφωνα με το μετεωρολογικό σταθμό Σαμοθράκης μέχρι τις 21:30 χθες το βράδυ έριξε 236,4 mm βροχής, όταν από την αρχή του χρόνου μέχρι και χθές συνολικά είχε ρίξει 648,6 mm.
Χτες βράδυ ο Δήμος Σαμοθράκης εξέδωσε την παρακάτω έκτακτη ανακοίνωση: «Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω της σφοδρής καταιγίδας που πλήττει απόψε νύχτα 25ης Σεπτεμβρίου το νησί, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και κάθε διαδρομή με αυτοκίνητο. Αν για λόγους υγείας η μετακίνηση είναι υποχρεωτική, παρακαλούνται οι πολίτες πριν μετακινηθούν να επικοινωνούν με τις αρχές του νησιού”
Το νησί έχει «κοπεί» στα δύο αφού διακόπηκε η κυκλοφορία προς Λάκκωμα και έχουν απομονωθεί τα χωριά Ξηροπόταμος, Λάκκωμα, Προφήτης Ηλίας, ενώ παρασύρθηκε γέφυρα μετά τα Αλώνια, στο 5ο χλμ του δρόμου Καμαριώτισσας – Χώρας.
Συχνές είναι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που καθιστούν την επικοινωνία σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.