Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόστολος Κατσιφάρας: «Το Υπουργείο να πάρει θέση για την περιφερειακή διακυβέρνηση»

«Σε θετικό κλίμα κινήθηκαν οι δεσμεύσεις του υπουργού Εσωτερικών, αναφορικά με την ενίσχυση των Περιφερειών» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχη...

«Σε θετικό κλίμα κινήθηκαν οι δεσμεύσεις του υπουργού Εσωτερικών, αναφορικά με την ενίσχυση των Περιφερειών» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν κατά την χθεσινή συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με τους Περιφερειάρχες της χώρας. 
Κονδύλια ύψους 27 εκατ. ευρώ θα διατεθούν, μέσω ΚΑΠ, που παράμεναν «παγωμένα» από το 2012, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης. 
«Τα χρήματα είναι λίγα, αλλά αποτελούν μια οικονομική ανάσα για την Αυτοδιοίκηση, ώστε να μπορεί να απαντήσει σε αναπτυξιακές προκλήσεις», ανέφερε ο Απόστολος Κατσιφάρας και συνέχισε: « Το Υπουργείο όμως πρέπει να έχει μια ξεκάθαρη πολιτική θέση, για το μέλλον του θεσμού. 
Το κρίσιμο, για εμάς , είναι να περάσει από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή διακυβέρνηση, με πραγματικές εξουσίες και πλήρης οικονομική αυτοτέλεια», κατέληξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.