HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ - ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Α.Ε.Καλαβρύτων στο πρωτάθλημα του Γ΄Ομίλου της Β’ Κατηγορίας επικρατώντας της Αιγείρας με 4-0. Η ομάδα του...

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η Α.Ε.Καλαβρύτων στο πρωτάθλημα του Γ΄Ομίλου της Β’ Κατηγορίας επικρατώντας της Αιγείρας με 4-0. Η ομάδα του Κώστα Βλάχου από το πρώτο λεπτό έδειξε ποιος είναι "αφεντικό" στον αγώνα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με "κάτω" την μπάλα, τρεξίματα, συνδυασμούς και πολλές μα πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Και οι δεκαπέντε παίκτες που αγωνίσθηκαν έδειξαν πάθος, δύναμη και αποτελεσματικότητα με πολλούς διακριθέντες μεταξύ των οποίων, οι δύο σκόρερ, Θ. Αναγνωστόπουλος και Δ.Καλαμαράς και ο Γκεράρτ που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Η ομάδα
Κάτω από τα δοκάρια ο "κέρβερος" Λέσης. Στην άμυνα οι στόπερ, Παπαγεωργίου και Ντάλας αρχοντικοί. Τα δύο μπακ Χρ. Αλεξόπουλος και Μπαχάς όργωναν τις πλευρές τους. Λίγο πιο μπροστά ο Παπαδόπουλος έκοβε και έφτιαχνε και η τετράδα του κέντρου Κουτρουμάνης, Καλαμαράς, Δημόπουλος και Γκεράρτ έκαναν ότι ήθελαν. Στην κορυφή της επίθεσης, ο αεικίνητος Θ. Αναγνωστόπουλος έβαλε δύο γκολ και θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα.
Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο (τέσσερις αλλαγές από φέτος) Διον. Τσόβολος, Γ.Τζαβαλάς, Γ.Αναγνωστόπουλος και Διον. Καλαμαράς, έδειξαν οτι φέτος η Α.Ε.Κ. διαθέτει μεγάλη δυναμη και βάθος που θα χρειαστεί στην συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.
Το κοουτσάρισμα του Κωστή Βλάχου, άριστο, αφού παρουσίασε ένα καλοδουλεμένο και καλογυμνασμένο σύνολο που κατά την διάρκεια του αγώνα, έδινε εντολές, άλλαζε συνέχεια τις πλευρές στους δύο ακραίους του κέντρου (Κουτρουμάνη και Γκέραρτ), ηρεμούσε την ομάδα, κατεύθυνε και έδειξε για άλλη μια φορά οτι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.     
Από την πλευρά της η ομάδα της Αιγείρας δεν έδειξε να μπορεί να αντισταθεί στην ορμή της Α.Ε.Κ. απειλώντας ουσιαστικά δύο φορές αλλά σταμάτησαν πάνω στον Γιάννη Λέση που στην μια περίπτωση η απόκρουση εξ επαφής ήταν για... highlights

Στα παραλειπόμενα του αγώνα  
👍Σε μια αξιέπαινη κίνηση και πρωτοβουλία των παικτών, εμφανίστηκαν στον αγώνα με μπλουζάκια που έγραφαν "Γιάννη σε περιμένουμε κοντά μας" και που ήταν αφιερωμένα στον τραυματία και πρόσφατα χειρουργημένο Γιάννη Φάκκο που βρισκόταν στην εξέδρα.
👍Αξιοσημείωτο ήταν και το γεγονός, οτι σε κάθε φάση και κάθε πανηγυρισμό, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες μαζί με πρώτους και καλύτερους τους "παγκίτες" δείχνοντας το πόσο δεμένοι είναι οι παίκτες μεταξύ τους και το εξαιρετικό κλίμα της ομάδας. Στο τέλος του αγώνα όλοι μια γροθιά πανηγύρισαν και έδωσαν υπόσχεση οτι έτσι θα συνεχίσουν, δίνοντας σώμα και ψυχή.
👊Στις κερκίδες πολλοί φίλαθλοι και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας που χειροκροτούσε σε κάθε ευκαιρία και εφυγαν όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα και την ουσία της ομάδας
👎Στα αρνητικά της αναμέτρησης, η κακή διαιτησία τόσο από Διαιτητή Μιχαλόπουλος όσο και από τους βοηθούς Καββαδία και Ψιμάρνη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.