Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η "καρδιά" της παιδείας στα Καλάβρυτα με την Σύνοδο των Πρυτάνεων

Ξεκινά αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο "KALAVRITA CANYON" h Σύνοδος των Πρυτάνεων της χώρας, με οικοδεσπότη το Πανεπι...

Ξεκινά αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο "KALAVRITA CANYON" h Σύνοδος των Πρυτάνεων της χώρας, με οικοδεσπότη το Πανεπιστήμιο Πατρών. Στην ατζέντα των θεμάτων η περίφημη «πανεπιστημιοποίηση» των ΤΕΙ αλλά και το νέο σύστημα εισαγωγής στα Ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης που εισηγείται το υπουργείο Παιδείας.
Θα συζητηθεί ακόμη η εφαρμογή του νέου νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, το χρόνιο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης των ΑΕΙ, η ανάγκη των ανώτατων Ιδρυμάτων για διεθνοποίηση, η σύνδεση ανάπτυξης και αγοράς, αλλά και τα προπτυχιακά τους προγράμματα.
Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με την ομιλία του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, ο οποίος αναμένεται να «ανοίξει» από τα Καλάβρυτα την συζήτηση και γύρω από τις προπτυχιακές σπουδές των ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.