HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Ευχαριστήρια Επιστολή Νικολάου Λάππα

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας, απέστειλε μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ο Νικόλαος Λάππας...

Ευχαριστήρια Επιστολή προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας, απέστειλε μέσω του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, ο Νικόλαος Λάππας για την άμεση εισαγωγή και συζήτηση της αίτησής του, κυρίως δε για την απόφαση που ελήφθη, να διανοιχτεί δρόμος που να διευκολύνει την πρόσβαση στις ιδιοκτησίες.
Παλαιός δρόμος προς διάνοιξη.
Η αίτηση είχε ως εξής:
Προς τον αξιότιμο πρόεδρο του Τ. Σ. Λυκούριας κ. Σοφοκλή Κοντογιάννη
Κοιν: Μέλη Τοπικού Συμβουλίου.
Κύριε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζεται είμαι ιδιοκτήτης αγροτικής έκτασης πλέον των είκοσι στρεμμάτων στην θέση Βιστάρι. Επίσης σας είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο ούτε με γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) και εξαιτίας αυτού δεν είναι δυνατή καμμία αξιοποίηση της συγκεκριμένης έκτασης. Με δεδομένο το αποτελεσματικό σας ενδιαφέρον για τα προβλήματα του χωριού μας θα ήθελα να αναγνωρίσετε ως δίκαιο το αίτημα μου και να σχεδιάσετε άμεση λύση του επ' αγαθώ και ωφέλεια όχι μόνο της δικής μου ιδιοκτησίας αλλά και πολλών άλλων όμορων εκτάσεων. Γνωρίζεται κύριε Πρόεδρε ότι, η με κάθε τρόπο επανάκτηση αγροτικής παραγωγής στο χωριό μας θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία στη ζωή όλων μας. Εσείς εξάλλου πρώτος έχετε δώσει το παράδειγμα. Παραμένω έτοιμος για διευκρινίσεις επί της αιτήσεως.
Μετά τιμής
Νικόλαος Λάππας
Και η ευχαριστήρια επιστολή είναι η κάτωθι: 
Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Λυκούριας.
Κύριε Πρόεδρε,
Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά εσάς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την άμεση εισαγωγή και συζήτηση της αίτησής μου, κυρίως δε για την απόφαση σας να διανοιχτεί δρόμος που να διευκολύνει την πρόσβαση στις ιδιοκτησίες μας. Αναμένουμε το τεχνικό έργο που θα ολοκληρώσει την βούληση σας και θα δώσει την δυνατότητα αξιοποίησης όλων των  αγρών της περιοχής.
Μετά τιμής
Νικόλαος Λάππας
Ωφελούμενη περιοχή 300 στρεμμάτων εντός της κόκκινης σήμανσης. Η μπλε σήμανση οριοθετεί την διάνοιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.