HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιατί ρε Πρίντεζη, τι έχουν τα Καλάβρυτα;;;;;

Ως τόπο... εξορίας παρομοίασε ατυχώς, ο κατά τ άλλα συμπαθής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος Γιώργος Πρίντεζης . ...

Ως τόπο... εξορίας παρομοίασε ατυχώς, ο κατά τ άλλα συμπαθής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος Γιώργος Πρίντεζης.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πρίντεζης σε σημερινή συνέντευξή του σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα (sdna), απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εύστοχο νικητήριο καλάθι που είχε σημειώσει στο τελικό της Ευρωλίγκας το 2012 και πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν έιχε αστοχήσει.
Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, δήλωσε πως σε τέτοια περίπτωση (αν αστοχούσε δηλαδή) «τώρα θα ήμασταν στα… Καλάβρυτα», Πώς λέμε λοιπόν, «θα ήμασταν εξορία;;» Έτσι ακριβώς παρομοίασε τα Καλάβρυτα.
Πολύ σνομπ κυριε Γιωργο μας με τα Καλάβρυτα. Προφανώς δεν έχεις έρθει ποτέ και δεν έχεις μάθει τίποτα γι αυτά. Καλό θα ήταν να έρθεις μια βόλτα να γευθείς λίγο από τις ομορφιές μας, να μάθεις λίγο από ιστορία και αν θες παίξε και κανένα ματσάκι στο κλειστό μας με τα παιδιά της Α.Ε.Καλαβρύτων. Έτσι για να τα δεις όλα....    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.