HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τζωρτζέλα Ραζή: Γεμάτη συναισθήματα από τις θύμησες των τεράστιων παιδικών ματιών του Γκαλαγκάλα

Η κόρη μου Τζωρτζέλα, μαζί με όλες-όλους τους άλλους, με συγκίνησαν και με έχουν κάμει περήφανο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές»...

Η κόρη μου Τζωρτζέλα, μαζί με όλες-όλους τους άλλους, με συγκίνησαν και με έχουν κάμει περήφανο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».
Με αυτά τα λόγια ο γιατρός διευθυντής του Κέντρου Καλαβρύτων, πρόεδρος του σκακιστικού επιμορφωτικού ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) και στυλοβάτης σημαντικών διοργανώσεων στο σκάκι και σε άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα, Νίκος Ραζής εκφράζει την υπερηφάνεια του για την κόρη του και όλους αυτούς που επέστρεψαν από την Βόρεια Ουγκάντα.
Πρόκειται για 45 αναδόχους που βρέθηκαν επί αφρικανικού εδάφους σε ένα «ταξίδι ζωής» που πρόσφερε η ActionAid.
Όλοι τους όπως και η Τζωρτζέλα έγιναν μάρτυρες του έργου που επιτελείται στην κοινότητα Γκαλαγκάλα στο σχολείο που πηγαίνουν 450 παιδιά από την πολιτεία.
Όπως ανέφερε η ίδια μετά την επιστροφή της:
«Από τότε που γυρίσαμε, νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για όλα όσα έχω (το καθαρό και διαυγές νερό, το ρεύμα, τα καθαρά ρούχα, τα παπούτσια), με πλημμυρίζει η χαρά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, είμαι περήφανη και συγκινούμαι κάθε φορά που σκέφτομαι τους 44 ακόμα υπέροχους ανάδοχους που ταξιδέψαμε μαζί όχι μόνο γιατί είναι όλοι τους μαγικά αξιολάτρευτοι αλλά και γιατί συνειδητοποίησα την δύναμη που έχει το ΜΑΖΙ. Επίσης, συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω παιδιά. Παιδιά με καθαρά ρούχα, παπούτσια, αμέτρητα παιχνίδια, τάμπλετ, κινητά. Τότε σκέφτομαι τα παιδιά του Γκαλαγκάλα.
Με βρώμικα φθαρμένα ρούχα, ξυπόλητα, με ελάχιστα αυτοσχέδια παιχνίδια, χωρίς καν να έχουν τετράδια και μολύβια τα περισσότερα από αυτά. Παρ όλα αυτά, παίζουν ευτυχισμένα μεταξύ τους, φροντίζουν τα μεγαλύτερα παιδιά τα μικρότερα και δεν γκρινιάζουν. Όλα είναι ακόμα νωπά. Τα συναισθήματα που υπερτερούν τη δεδομένη περίοδο, είναι η ευγνωμοσύνη, η χαρά και όλα όσα δημιουργούνται από τις θύμησες όλων εκείνων των τεράστιων παιδικών ματιών του Γκαλαγκάλα.»
Συμπληρώνοντας την φόρμα της Actionaid μπορείς και εσύ να γίνεις ανάδοχος παιδιού και να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου κάνοντας ένα πραγματικό ταξίδι ζωής…
Με πληροφορίες από την σελίδα του news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.