Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπερθέαμα στο Athens Flying Week - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week Tanagra International Air Show 2017, ολοκληρώθηκε στην Αεροπορική Βά...

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week Tanagra International Air Show 2017, ολοκληρώθηκε στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας!
Τα θρυλικά Red Arrow, της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας ξεχώρισαν και πάλι μαζί με το ακροβατικό σμήνος Silverstars από την Αίγυπτο που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως φυσικά και τα ελληνικά ακροβατικά σμήνη των F-16 Zeus και το ακροβατικό σμήνος των Τ-6 Δαίδαλος.
Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν και αυτή τη χρονιά στην 114 Π.Μ. προκειμένου να παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής τις εντυπωσιακές μανούβρες και τους ελιγμούς των πιλότων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Athens Flying Week (AFW) είναι η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δείτε φωτορεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από το Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.