HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με φόντο την Αγία Λαύρα συνεδριάζουν οι Πρυτανικές Αρχές (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με φόντο το ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και το Μνημείο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, συνεδριάζουν σήμερα οι Πρυτανικές αρχές των Ελ...

Με φόντο το ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας και το Μνημείο της Εθνικής Παλιγγενεσίας, συνεδριάζουν σήμερα οι Πρυτανικές αρχές των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
Τόπος του Συνεδρίου το Διεθνές Κέντρο Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ», της Ιερά Μητροπόλεως Καλαβρύτων που διαμορφώθηκε ειδικά από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου "Kalavrita Canyon).
Με όσους από τους εκλεκτούς συνέδρους μιλήσαμε, εξήραν την πρωτοβουλία της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κα Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου για την επιλογή της να γίνει το Συνέδριο στα Καλάβρυτα και όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τον τόπο την φιλοξενία και την άρτια οργάνωση.
Η Σύνοδος των Πρυτάνεων θα ολοκληρωθεί αύριο παρουσία του Υπουργού Παιδείας κου Γαβρόγλου, ενω με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS θα υπάρξουν και σημαντικές ανακοινώσεις για τα Καλάβρυτα 
Δείτε το αποκλειστικό φωτορεπορταζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS






















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.