HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγωδία στο «Χαμόγελο» στην Αρχαία Κόρινθο: 3χρονος έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όταν ένα αγοράκι ηλικίας περίπου ...

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όταν ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 3 ετών έπεσε μέσα σε βόθρο και πνίγηκε.
Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το άτυχο αγοράκι, που φιλοξενούταν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, έπεσε μέσα στον βόθρο, όπου πιθανόν εκτελούνταν εργασίες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι ανέσυραν το αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, το παρέλαβε ασθενοφόρο, το οποίο το διακόμισε στο νοσοκομείο.
Όπως δήλωσε στο Newpost, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, το παιδάκι όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου ήταν ήδη νεκρό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για περισσότερο από μισή ώρα, για να το επαναφέρουν στη ζωή, ήταν όμως ήδη αργά.
Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Newpost, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μετέβη στην Αρχαία Κόρινθο με κλιμάκιο, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια.
Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος πραγματοποιεί αυτή την ώρα ευρεία σύσκεψη με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, προκειμένου να διευκρινίσουν πώς ακριβώς ο τρίχρονος διέφυγε της προσοχής του προσωπικού.
Όπως έγινε γνωστό, το τρίχρονο αγοράκι με εισαγγελική εντολή είχε αποσπαστεί από τους οικείους του και είχε μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του  οργανισμού, όπου και φιλοξενούταν.
από:Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.