HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 28-9-17

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαϊας, από αστυνομικούς του Τμήματος...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαϊας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 50 και 19 ετών, διότι από συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε να έχουν προβεί σε απευθείας ηλεκτροδότηση των οικιών τους από το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωσή της.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαϊας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο γραμμάρια ηρωίνης.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Βουπρασίου, όπου ένας 41χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ένας 46χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό που οδηγούσε ένας 39χρονος ημεδαπός με συνοδηγό έναν 76χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου και τον τραυματισμό τον επιβαινόντων στο φορτηγό.
Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, διότι χθες το πρωί στο Άνω Καστρίτσι στην Πάτρα, σύμφωνα με καταγγελία 35χρονης ημεδαπής, ένας από τους δράστες κινούμενος με μοτοσικλέτα και προσποιούμενος ότι είχε τραυματιστεί λόγω τροχαίου ατυχήματος ανέκοψε την πορεία αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε η 35χρονη.
Όταν η παθούσα βγήκε από το αυτοκίνητό της για να τον βοηθήσει, ο δράστης, άνοιξε την θύρα του οχήματος της κι αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα της, καθώς και το χρηματικό ποσό των (16.954,36) ευρώ.
Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με άλλη δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ο συνεργός του.
Η  μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησε ο δράστης για να προσποιηθεί το τροχαίο ατύχημα είχε κλαπεί πριν δύο ημέρες στην Πάτρα. Δράστες αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν εντός των ορίων αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.