Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας 24/9/17

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 49χρο...

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι  εισήλθε σε εν λειτουργία κατάστημα πώλησης ενδυμάτων και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε σε χωριό της Αιγιαλείας, μέσα σε αγρόκτημά του ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς ακόμη έξι γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας, που απέκρυπτε εξωτερικά της οικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.