Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φιλική αναμέτρηση Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Κ20 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Τον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της, δίνει σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6:00μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η Αθλητική Έν...

Τον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της, δίνει σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 6:00μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κ-20 του Παναιγιαλείου. Στο δυνατό αυτό φιλικό αγώνα, ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Βλάχος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αλλά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, από τους οποίους έχει μείνει μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος.

Ο τελικός του Super Cup ΕΠΣ Αχαΐας
Αύριο Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και ακαδημίες της ομάδας, θα παραβρεθούν στον τελικό του Super Cup ΕΠΣ Αχαΐας που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα Καλάβρυτα μεταξύ των ομάδων Διαγόρα Βραχνεΐκων και Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Ώρα έναρξης του τελικού 6:30μμ.
 Ο φετινός τελικός του Super Cup της Ε.Π.Σ. Αχαΐας είναι ο 12ος συνολικά από το 2006 όταν ξεκίνησε ο επίσημος αυτός θεσμός ανάμεσα στο πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της Ε.Π.Σ.Α. Για τον πρωταθλητή Διαγόρα West Energy είναι η 4ησυμμετοχή του σε Super Cup (αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό), ενώ ο Κυπελλούχος Αχαΐας, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει συμμετάσχει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς.
Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων ευχαριστεί και δημόσια τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κο Άγγελο Δανιήλ και όλη την διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας για την επιλογή τους να διεξαχθεί αυτός ο  σημαντικός αγώνας στην πόλη των Καλαβρύτων.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.