Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήκωσε και το Super Cup η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στα γκολ των Καζεμίρο και Ίσκο (μείωσε ο Λουκακού) και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχι...

Η Ρεάλ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στα γκολ των Καζεμίρο και Ίσκο (μείωσε ο Λουκακού) και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τέταρτη συνολικά το ευρωπαϊκό Super Cup.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν κράτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο (πέρασε στο ματς στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης), αλλά η Ρεάλ, μπόρεσε και χωρίς τον Πορτογάλο στα Σκόπια. Οι "μερένγκες" νίκησαν με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όπως και πέρυσι (απέναντι στη Σεβίλλη) έτσι και φέτος κατέκτησαν το ευρωπαϊκό Super Cup.
Η Ρεάλ έγινε η τρίτη ομάδα ομάδα που υπερασπίζεται τον συγκεκριμένο τίτλο μετά τους Άγιαξ (1973-1974) και Μίλαν (1989 -1990). Ο Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίζει να μην μπορεί να νικά τη Ρεάλ (1 ισοπαλία και τέσσερις ήττες) κι έγινε ο πρώτος προπονητής που έχασε τρεις φορές το ευρωπαϊκό Super Cup. Ο Ζιντάν έγινε ο πρώτος που κατακτά δύο φορές το εν λόγω τρόπαιο τόσο ως προπονητής, όσο κι ως ποδοσφαιριστής.
Μια διοργάνωση που αποτελεί αποκλειστικά ισπανική υπόθεση τα τελευταία χρόνια: Όπως δηλαδή και οποιοσδήποτε ευρωπαϊκός ή παγκόσμιος συλλογικός τίτλος από το 2014.
ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (75' Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ (74' Ασένσιο), Μπενζεμά (83' Κριστιάνο Ρονάλντο).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Νταρμιάν, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (56' Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Λουκακού.
Γκολ: 24' Καζεμίρο, 52' Ίσκο / 62' Λουκακού
Κάρτες: 84' Καρβαχάλ, 86' Σέρχιο Ράμος / 42' Λίνγκαρντ, 90'+4' Ράσφορντ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.