Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Η μουσική βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσική βραδιά που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας στην κεν...

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσική βραδιά που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλειτορίας στην κεντρική πλατεία με πρωταγωνιστές τους DUO NOTE  (Σωτήρη  Δημητρακόπουλο-Στάθη Σταθόπουλο),  Αλέξη Χατζηαποστόλου και Αγγελική Αντωνιάδη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ενώ οι συντοπίτες μας Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος και Λάκης Γεωργακόπουλος έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους στο δημοτικό-παραδοσιακό τραγούδι. Όλοι μαζί μοιραστήκαμε ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με ποικιλία και εναλλαγές στα μουσικά είδη και ευχαριστούμε πολύ όλους τους καλλιτέχνες που μας το προσέφεραν. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς κι ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν.
Ως νεοσύστατο Δ.Σ. καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διοργανώσουμε εκδηλώσεις για τον Αύγουστο 2017 και ζητάμε την κατανόησή σας εάν υπήρχαν λάθη ή παραλείψεις. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολλή και καλή διάθεση για βελτίωση και οπωσδήποτε για συνεργασία με όλους τους φορείς και κατοίκους της περιοχής. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεών μας και μας στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο. 
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
-το Δήμαρχο Καλαβρύτων και τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας 
-τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της  Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης  Καλαβρύτων «ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ» 
-την Κίνηση «ΠΡΟΤΑΣΗ για έναν άλλο τρόπο ζωής» για τη δημιουργία και εκτύπωση των αφισών όλων των εκδηλώσεων
-Τον πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Κλειτορίας που μας εξασφάλισε καρέκλες για όλες μας τις εκδηλώσεις
-την κα Λουκά Αντωνία για την επιμέλεια των χορών των χορευτικών και τα παιδιά του χορευτικού που μας εκπροσώπησαν επάξια σε όλες τις εκδηλώσεις
-τους καλλιτέχνες Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο και Λάκη Γεωργακόπουλο που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωσή μας στις  16/08
-την κα Ντακόλια για την προσφορά κουρτίνων στην μνήμη του συζύγου της Γεωργίου Ντακόλια
-το λογιστή κο Ζουρνά Δημήτρη για την προσφορά των υπηρεσιών του
-τα καφέ και τα εστιατόρια της Κλειτορίας για την οικονομική ενίσχυση
- τον κο Οικονομόπουλο Σπύρο για την οικονομική στήριξη
-τον κο Παπουτσή Γεώργιο για την αγορά και προσφορά λαχνών στα παιδιά του χορευτικού μας
-τους χορηγούς των δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά

Εάν έχουμε παραλείψει να ευχαριστήσουμε κάποιον, ζητούμε την κατανόησή σας κι ελπίζουμε να επανορθώσουμε στο άμεσο μέλλον. 
Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας, όλους όσους μας στήριξαν ηθικά, και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε με περισσότερη όρεξη και δύναμη στην πορεία!
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.