HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πάτρα σε ρυθμούς PICK ΛΟΥΞ-COLA

Οι μέρες περνούν και το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n' light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας! Με απώτερο σκοπό το...

Οι μέρες περνούν και το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n' light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας!
Με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό θέαμα, την διασκέδαση των επισκεπτών και όλων όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες τηλεοπτικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά φυσικά και την ευχαρίστηση όλων των οδηγών, η οργανωτική επιτροπή του PICK ετοιμάζει για φέτος διάφορες αλλαγές ως προς το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.
Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα!
Μία σημαντική αλλαγή θα είναι φέτος η αλλαγή της εκκίνησης η οποία θα είναι αριστερόστροφη στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, εκεί όπου "χτυπά" η καρδιά του PICK εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια.  
Οι εργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πυρετώδεις από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση τόσο στην Πλατεία όσο και στα ... ορμητήρια του PICK, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις για τις συμμετοχές ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.