HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξανά... Panathinaikos (BINTEO)

Το αυτογκόλ του Μολέντο ξύπνησε άσχημες μνήμες στο Μπακού αλλά οι γκολάρες του Λουντ και του Καμπέσας (2-0) έδωσαν την λύση και την πρόκ...

Το αυτογκόλ του Μολέντο ξύπνησε άσχημες μνήμες στο Μπακού αλλά οι γκολάρες του Λουντ και του Καμπέσας (2-0) έδωσαν την λύση και την πρόκριση στον Παναθηναικό που έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι.
Πριν δύο χρόνια όταν όλα είχαν πάει στραβά για τον Παναθηναϊκό, ο Ρόμπιν Λουντ είχε τραυματιστεί στο ίδιο γήπεδο. Κάταγμα στα πλευρά και τρεις μήνες off. Σε αυτό ήρθε και ο αποκλεισμός από την Καμπάλα. Δύο χρόνια μετά οι «πράσινοι» δεν την πάτησαν. Παρά το γεγονός ότι έβαλαν μόνοι τους δύσκολα με το αυτογκόλ του Μολέντο εντούτοις αντέδρασαν. Αρχικά με τον Λουντ ο οποίος μετά τα δύο δοκάρια στην Λεωφόρο βρήκε δίχτυα στο Αζερμπαϊτζάν (με εξαιρετικό γκολ) και στη συνέχεια με τον Καμπέσας.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα play off του Europa League κάτι το οποίο άξιζε 100% και στα δύο παιχνίδια. Πλέον περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής (14:00) μιας και ο στόχος δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους.

0-0, ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-2
Ηταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι είχε το 1-0 του πρώτου αγώνα πήγε και στο Αζερμπαϊτζάν για τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό απέκτησε κατοχή και προσπάθησε να δημιουργήσει. Και το έκανε. Μόλις στο 10' θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την πρόκριση αλλά ο Αλτμάν έχασε το άχαστο.
Ο Λουντ του έδωσε μισό γκολ αλλά μισό μέτρο από την εστία και χωρίς γκολκίπερ κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ και να συγκρουστεί και με τον Χατζηγιοβάνη. Ομως οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν μέχρι το 45' να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες. Και με τον Μολίνς και με τον Μολέντο (μετά από στημένη φάση) και με τον Αλτμαν ξανά. Και η Καραμπάκ προειδοποίησε ακριβώς στο 45' με το σουτ του Μαλόουν το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

ΕΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ... ΜΟΛΕΝΤΟ
Και όσο το ματς δε το τελείωνε ο Παναθηναϊκός, η Καραμπάκ ήλπιζε. Και στο 52' μετά από μία εκπληκτική ατομική ενέργεια του Μονρόουζ ήρθε το αυτογκόλ του Μολέντο που έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους.
Μία αυτοπεποίθηση που βγήκε και στο παιχνίδι τους μιας και στο 59' ο Μονρόουζ έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ αλλά ο Βλαχοδήμος έκανε σπουδαία επέμβαση.

ΤΟ... ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ
Βλέποντας την ομάδα του ζαλισμένη ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να επέμβει. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λουτσιάνο (αντί του Αλτμάν) και τον και Καμπέσας (αντί του Χατζηγιοβάνη) και ο Παναθηναϊκός βρήκε τις ισορροπίες του. Αμεσα βρήκε και γκολ. Στο 62' έγιναν οι αλλαγές, στο 63' ο Λουντ έκανε το 1-1 μετά την κεφαλιά πάσα του Μολίνς και το εξαιρετικό τελείωμα του Φινλανδού. Και σα να μην έφτανε αυτό στο 66' ο Καμπέσας μ' ένα σπουδαίο ατομικό γκολ έδωσε και τη νίκη στον Παναθηναϊκό!

Η σεμνή τελετή τελείωσε μέσα σε πέντε λεπτά και ο Παναθηναϊκός εάν ήταν λίγο σοβαρός θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλο γκολ (με Καμπέσας και Λουντ).
Mvp: Κάρλος Ζέκα. Ηταν παντου. Ετρεχε για όλους και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του γι' ακόμα ένα παιχνίδι.
Αδύναμος κρίκος: Αλτμάν. Δεν ήταν σε καλή μέρα. Εχασε το (πολύ) εύκολο γκολ στο 10' και έγινε πρώτη αλλαγή από τον Ουζουνίδη (ο οποίος δικαιώθηκε).
Στο ύψος του: Λουντ. Είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ματς. Του έκατσε στη ρεβάνς. Εβαλε το γκολ της ισοφάρισης και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.
Η γκάφα: Οχι δεν είναι το αυτογκόλ του Μολέντο. Είναι η ευκαιρία στο 10' που ο Αλτμάν το χάνει από το μισό μέτρο και σε κενή εστία. Εάν έμπαινε το γκολ εκεί θα είχε τελειώσει και το παιχνίδι.
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Αγγλο, Γκρεγκ Πόσον. Καμία δύσκολη φάση.

Οι συνθέσεις:
ΚΑΜΠΑΛΑ (Ρόμαν Γκρίγκορτσουτ): Μπεζετόσνι, Στάνκοβιτς, Νταμπό (74' Κονέ), Χαλιντέι, Χουσείνοφ (75' Α. Μαμαντόφ), Βέρνιντουμπ, Μαλόουν (80' Ε. Μαμαντόφ), Γκουρμπάνοφ, Όζομπιτς, Μπουλτχούις, Μονρόουζ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χούλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62' Καμπέσας), Λουντ, Άλτμαν (56' Λουτσιάνο), Μολίνς (80' Ρέις)

Δείτε όλη την αθλητική κίνηση, άρθρα και ρεπορτάζ στο συνεργαζόμενο δίκτυο: www.sportotal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.